Zwembaden met natuurlijke look

Zetels Vens is uw betrouwbare partner voor de uitwerking van een zwembad. U kunt binnenkort een verfrissende duik nemen in eigen tuin met de mooi afgewerkte, houten zwembaden van Zetels Vens te Lichtervelde.

Voorzieningen voor filter, afvoerbuizen, …

Een zwembad in uw eigen achtertuin. Ongetwijfeld iets waar u als kind ooit van droomde. Maar nu kan deze droom zonder probleem werkelijkheid worden met de hulp van Zetels Vens. Men zorgt ervoor dat er regels in den worden ingefreesd zodat u een houten geraamte bekomt waar nadien een zwemkuip in geplaatst kan worden. De stukken kunnen perfect ingefreesd worden voor de filterinstallatie, de afvoerbuizen, het waterreservoir ...

Offerte op maat

De offerte wordt op maat gemaakt van het zwembad dat u zelf voorziet. Dit kan dus een kleiner model zijn maar evengoed een heel grote zwemkom waarin u eindeloos rondjes kunt zwemmen. Welk formaat u ook verkiest, bij Zetels Vens wordt het nodige gedaan om tot de mooiste zwembaden in Lichtervelde te komen. Ook voor u is een zwembad op deze manier perfect betaalbaar. Vraag meteen uw prijsopgave aan of maak een afspraak voor een bezoek.