Kwaliteitsvolle stoelen op maat gemaakt

Zetels Vens ontwerpt en maakt stoelen op maat te Lichtervelde. Of het nu gaat om een kleine bijzetstoel of een stevige stoel waar u dagelijks op wenst te zitten aan uw tafel of bureau, bij Zetels Vens kunt u terecht voor de mooiste exemplaren, vervaardigd uit stevige materialen.

Afgewerkte kwaliteitsproducten

Om een stoel stevig maar ook duurzaam te maken, wordt er bij Zetels Vens steeds gebruik gemaakt van de beste grondstoffen. De houten frames worden met de grootste finesse gecreëerd maar ook de finale afwerking neemt men voor hun rekening.

Geen bandwerk

De stoelen die op maat gemaakt worden in Lichtervelde zijn stuk voor stuk uniek. De bewonderende blikken van vrienden en kennissen die uw woning betreden en het meubelstuk zullen zien, krijgt u er gratis bij. U kiest zelf tussen een klassieke of moderne uitvoering, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl.

Contact

Wenst u meer info over de stoelen op maat, zetels of salontafels? Neem dan snel contact op. Bij Zetels Vens krijgt u een persoonlijke service en gericht advies. Men neemt uitgebreid door wat uw specifieke wensen zijn zodat het stuk daadwerkelijk aan al uw verwachtingen voldoet.