Salontafels in diverse materialen

Bij velen is de salontafel een multifunctioneel meubelstuk dat tegen een stootje moet kunnen. De kinderen durven er al eens op klimmen als ze klein zijn maar ook uw bezoek kan snel een glas morsen of iets laten vallen op deze lage tafel dus duurzaamheid is van groot belang.

Houtsoorten

Bij Zetels Vens worden salontafels vervaardigd uit diverse houtsoorten zoals eik, beuk, teak, … Men helpt u bij het maken van de juiste materiaalkeuze zodat u langdurig van uw stuk kunt genieten. Ook de stijl van uw interieur speelt een belangrijke rol want wanneer u kiest voor een bepaalde houtsoort, dan bepaalt die mee het uitzicht van de tafel.

Uniek pronkstuk

Laat uw gasten genieten van de multifunctionaliteit van uw salontafel maar verlies vooral ook het esthetische niet uit het oog. Want tenslotte moet een tafel niet enkel stevig zijn maar ook mooi. Laat daarom een pronkstuk op maat maken en kies voor de mooiste salontafels te Lichtervelde bij Zetels Vens.

Contact

U kunt steeds contact opnemen voor meer inlichtingen. Naast salontafels vindt u bij Zetels Vens in Lichtervelde ook duurzame stoelen, lattenbodems en tal van hulponderdelen. Wie graag het hoofd koel houdt kan kiezen voor de zwembaden die men hier op maat maakt.