Keukendeuren voor elk budget

De deuren van uw keuken bepalen mee de algemene stijl en look. U kunt opteren voor de echte, volledig houten deuren in beuk of eik maar ook voor de goedkopere versies in MDF die achteraf dienen gelakt te worden. Wat u ook kiest, Zetels Vens helpt u graag verder.

Showroom

In de showroom vindt u een ruim aanbod aan diverse keukendeuren te Lichtervelde. De deuren worden gemaakt met een profiel en tegenprofielmessen en dit in eik, beuk, ... In veel gevallen kiezen jongere mensen voor MDF keukendeuren die geschilderd moeten worden. Deze deuren zijn iets budgetvriendelijker en bijgevolg ook enorm in trek.

Een investering voor het leven

Een keuken is niet iets dat u om de vijf jaar gaat vernieuwen. Veel mensen kopen in hun leven slechts één keuken en dus is het belangrijk dat u een kwaliteitsvolle keuze gaat maken. Toch dient u ook rekening te houden met de budgettaire mogelijkheden, die vaak bij nieuwbouwwoningen of verbouwingen eerder beperkt zijn door de hoge kost die het project in zijn geheel met zich mee brengt. Zetels Vens adviseert u uitgebreid over de mogelijkheden voor uw keukendeuren in de showroom te Lichtervelde. Kom langs en ontdek het assortiment.