Zetels Vens helpt u aan de nodige hulponderdelen

Zetels Vens staat synoniem voor vakmanschap en vakkennis. Als ervaren bedrijf voorzien ze voor u de nodige hulponderdelen voor stoelen, zetels en consolen en onderpoten voor allerhande toepassingen.

Flexibel

Zetels Vens weet hoe moeilijk het kan zijn voor bedrijven om aan kleine hulponderdelen te geraken voor diverse zaken. Daarom voorziet men de nodige hulp bij het vervaardigen van kleinere hulpstukken. De afwerking wordt volledig voorzien volgens de wensen van de klant.

Openingsuren en bezoek

Wie een bezoek wenst te brengen aan de toonzaal kan dit steeds op afspraak. U belt gewoon tijdens de kantooruren en er wordt gekeken wanneer u kunt langskomen. Hebt u specifieke vragen of vereisten aangaande het maken van hulponderdelen te Lichtervelde? Breng Zetels Vens dan meteen op de hoogte en het nodige wordt gedaan om u zo snel mogelijk verder te helpen. Een gedetailleerde offerte op maat kan steeds verkregen worden. Zetels Vens staat tevens te uwer beschikking voor het maken van keukendeuren, zwembaden, salontafels en zetels.