Freeswerk voor diverse industrieƫn

Expertise én passie. Dat is wat Zetels Vens uit Lichtervelde al jarenlang kenmerkt. Door de zeer ruime vakkennis en computergestuurde machines is men bij Zetels Vens in staat om allerhande materialen te frezen en dit voor toepassingen in de meubelindustrie, de auto-industrie, …

Een goede voorbereiding is het halve werk

Goed uitgevoerd freeswerk zorgt voor een makkelijke en vooral sluitende montage, wat cruciaal is wanneer u een kwaliteitsvol eindproduct wenst af te leveren. Ga daarom te rade bij Zetels Vens voor freeswerk te Lichtervelde. Alle opdrachten worden steeds op maat uitgevoerd.

Kies voor een expert

Frezen is vakwerk en het is dan ook belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Enkel een ervaren specialist zal in staat zijn om uw freeswerk te Lichtervelde correct en goed uit te voeren. Opteer daarom voor Zetels Vens en u bent zeker van specialistenwerk van de bovenste plank.

Info of contact

Neem contact op met het team van Zetels Vens en ontdek de mogelijkheden. Zetels Vens vervaardigt ook zelf volledig afgewerkte salontafels, stoelen, keukendeuren en zwembaden. De opties zijn eindeloos dus kom zeker langs in de showroom. Wenst u sneller geholpen te worden, neem dan contact op via mail of maak een afspraak.